Halvvägs igen!

13.03.2019 kl. 18:26

Vi är igen halvvägs genom en termin - vårterminen den här gången. Och som livet är sig likt, så där vårmässigt: jag är tröttare än annars och skulle kanske inte riktigt orka med allt som jag borde. Men numera finns det ju en liten lurvboll där hemma (han kan följas på sitt eget instagram-konto) som för det mesta är söt och snäll om än ibland en aning bitsk och ibland kanske han inte riktigt kommer ihåg vad som ska göras var, men han börjar lära sig, sakta men säkert.

Sen råkade jag ådra mig en fiol till och har till och med, trots vissa initiala motgångar, lyckats föra den på service och kan förhoppningsvis få den tillbaka i morgon, mot facila 180 euro (facilt, med tanke på hur mycket som ingår: nya strängar och stämskruvar, nytt stall, ny stränghållare och ny stråke). Och jag har dagar då jag egentligen inte skulle ha lust att göra något annat än mysa med Oswald och spela fiol, men jag har nu fortfarande lite studier är klara av (gradun är TYP färdig, men inte riktigt: fattas en slutgiltig redigering, ett abstrakt, och en svensk sammanfattning) och ett (läs: två) jobb att gå till ibland... men jag skyller på våren som gör mig allergi- och astmatrött och att jag har haft en så inspirerande fiollärare OCH har en så übersöt hundvalp.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Musikvetare, språkvetare, och framtida bibliotekarie.

Nördar in mig på körsång, folkdans, folkmusik och... redovisning? Det sistnämnda enbart med anledning av mitt obotliga föreningslivs- och styrelseknarkande.

 

Jag finns också på instagram och twitter.