Läseriet

10.08.2018 kl. 12:36

Den här sommaren har jag läst böcker. I nuläget har jag läst 5 stycken Phryne Fisher-böcker och påbörjat ytterligare en, samt påbörjat en deckare som utspelar sig i Louisiana men den tog jag paus med eftersom jag hellre tar med en e-bok på plattan på resan till Island än ett helt bibliotek tryckta böcker.

Jag har ju alltid varit en bokmal, men som framgår i beskrivningen på den här bloggen så har bokmalen i mig varit trött på livet i många år. I praktiken ända sedan jag fick mycoplasma, skulle jag säga. Och det är sorgligt. Men jag tror det har ett samband med att jag stressat över gradun och inte tillåtit mig själv att läsa för skojs skull när det finns så mycket annat jag borde göra.

Nu säger jag inte att jag helt givit upp med gradun, men jag har definitivt tagit ner den några steg på prioritetsstegen. Jag ska börja om med mina studier och om jag skriver gradu vid sidan om grundstudier så gör jag det, annars inte. Jag vet inte ännu hur jag ska säga det här till min kära handledare, men nog kommer jag väl på något.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

Musikvetare, språkvetare, och framtida bibliotekarie.

Nördar in mig på körsång, folkdans, folkmusik och... redovisning? Det sistnämnda enbart med anledning av mitt obotliga föreningslivs- och styrelseknarkande.

 

Jag finns också på instagram och twitter.